Subvencions per a projectes i activitats a entitats de l'àmbit de polítiques socials (convocatòria ordinària)

20084 - Subvencions per a projectes i activitats a entitats de l'àmbit de polítiques socials (convocatòria ordinària) Departament de Treball, Afers Socials i Famílies benestar

Subvencions per realitzar activitats o projectes i programes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials, definits a la Cartera de serveis socials de Catalunya.

Llegiu-ne més

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és des de les 9h del 26 de març fins a les 15h del 26 d'abril de 2021.

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Per a més informació contacteu amb la Bústia de contacte (cal seleccionar el tema Societat, ciutadania i famílies, el Subtema 1 Ajuts i Subvencions i el Subtema 2 Convocatòria ordinària de subvencions per a entitats).

A entitats constituïdes legalment que no tinguin ànim de lucre i amb establiment operatiu a Catalunya.

Data actualització  12.08.2021