Ajut a persones treballadores de centres residencials

22156 - Ajut a persones treballadores de centres residencials Departament de Treball, Afers Socials i Famílies benestar

Pagament únic extraordinari que reconeix la implicació i el compromís de les persones treballadores en residències entre l'1 de març i el 31 de maig de 2020.

Llegiu-ne més

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud comença a les 9h del dia 18 de maig i finalitza a les 15h del dia 25 de maig de 2021.

Aquest ajut només es pot demanar per internet i cal tenir un certificat digital o l’idCAT Mòbil. La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit.

Consulteu les Preguntes freqüents del tràmit. Si teniu algun dubte podeu contactar amb la Bústia de contacte (seleccioneu el tema "Societat, ciutadania i famílies", el subtema 1 "Ajuts i subvencions" i el subtema 2 "Ajut per a treballadors en residències").

A persones treballadores dels centres propis amb gestió delegada i dels centres privats de serveis socials de caràcter residencial de gent gran, discapacitat intel·lectual i física, que acreditin que van prestar serveis assistencials de forma presencial durant el període comprés entre l’1 de març i el 31 de maig de 2020 i que no van sol·licitar l’ajut durant la primera convocatòria. També aquelles sol·licituds que no es van poder gestionar dins de l’exercici pressupostari 2020 i que el Departament tramitarà directament.
Què necessiteu fer?

Data actualització  17.05.2021