• Inici
  • Tràmits
  • Tràmits per temes
  • Inscripció prèvia als ajuts extraordinaris per al manteniment de l'activitat econòmica de persones autònomes o que formin part d'una microempresa enfront la COVID-19 (febrer 2021)

Inscripció prèvia als ajuts extraordinaris per al manteniment de l'activitat econòmica de persones autònomes o que formin part d'una microempresa enfront la COVID-19 (febrer 2021)

22289 - 22289-Inscripcio-previa-ajuts-manteniment-activitat-economica-autonoms-microempreses Departament de Treball, Afers Socials i Famílies benestar

S'ha obert un nou registre perquè persones treballadores autònomes s'inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d'ajuts. Com en la darrera convocatòria, les persones que s'inscriguin seran considerades sol·licitants de l'ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d'actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.

Llegiu-ne més

Termini per inscriure's: des de les 9.00 hores del 19 de febrer fins a les 15.00 hores del 26 de febrer de 2021.

L'ordre d'arribada de la sol·licitud d'inscripció no atorga preferència en l'atorgament de l'ajut. Per tant, les sol·licituds es poden presentar durant tot el termini establert.

És recomanable no utilitzar l'Internet Explorer ja que pot provocar incidències.

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Consulteu primer les preguntes freqüents sobre aquest ajut. Si no hi trobeu la resposta podeu fer les vostres consultes enviant un missatge a la Bústia de contacteEmpresa. Autònoms

A persones treballadores autònomes donades d'alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), o bé, a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, que exerceixin qualsevol activitat econòmica com a persona física a títol individual o amb persones contractades.

També poden sol·licitar l'ajut les persones sòcies de cooperatives o societats jurídiques donades d'alta com a treballadores autònomes, en aquests casos el número màxim de socis és de 3. En tots els casos la suma de persones treballadores autònomes i persones contractades per compte d'altri no pot ser superior a 6.

Consulteu la informació ampliada a 'Altres informacions' de l'apartat 'Què necessiteu fer?' / 'Inscriure's'.

Què necessiteu fer?

Data actualització  26.02.2021