Adhesió, modificació o baixa a la Xarxa d'avantatges per a famílies monoparentals i per a famílies nombroses

20917 - 20917-Adhesió a la Xarxa d’avantatges per a famílies monoparentals i nombroses Departament de Drets Socials benestar

Adherir-se a la Xarxa implica donar suport a les famílies monoparentals i nombroses oferint descomptes o tarifes especials. També comporta el compromís d'aplicar els descomptes durant la vigència de l'adhesió. Els establiments o entitats col·laboradores queden identificats mitjançant un distintiu que els acredita com a adherits a la Xarxa.

Donar-se de baixa de la Xarxa suposa deixar d'oferir descomptes o tarifes especials a les famílies monoparentals o nombroses.

Modificar les dades suposa continuar adherit a la Xarxa d'avantatges per a famílies monoparentals i per a famílies nombroses amb canvis en les dades empresarials o en els descomptes oferts. Les noves dades queden registrades al cercador d'establiments i entitats col·laboradores.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Què necessiteu fer?

Data actualització  30.07.2021