Web d'acollida

Aquest web inclou informació bàsica, útil i d'interès per a totes les persones que acaben d'arribar a Catalunya o que tenen previst fer-ho. Està disponible en els deu idiomes més parlats per les persones immigrades a Catalunya: català, castellà, anglès, francès, àrab, amazic, xinès, urdú, romanès i rus.

El web s'estructura en deu àmbits que inclouen informacions pràctiques amb preguntes i respostes més freqüents, models de diàlegs, expressions habituals i glossaris, entre d'altres. En la majoria dels casos, incorpora també enllaços amb els materials audiovisuals de suport a la integració presentats per la Direcció General per a la Immigració el 2008. Uns coneixements que també poden ser d'interès per al conjunt de la població pel que fa a l'accés als serveis públics o per a aquelles persones que vulguin saber sobre polítiques d'estrangeria.

En concret, els continguts per blocs temàtics són: Catalunya, acollida, legislació, veïnatge i convivència, economia i treball, educació, salut, habitatge, serveis socials i participació.

Data d'actualització:  07.06.2011